O nama

O nama

Osnivač Dječjeg vrtića je Općina Farkaševac. Dječji vrtić „Crvenkapica“ Farkaševac, javna je predškolska ustanova koja ostvaruje programe njege, odgoja, obrazovanja zdravstvene zaštite, prehrane i socijalne skrbi djece rane i predškolske dobi, koji su prilagođeni razvojnim potrebama djece te njihovim mogućnostima i sposobnostima.

Statut Dječjeg vrtića Crvenkapica Farkaševac

Statutom sukladno zakonskim odredbama uređuju se ustrojstvo, ovlasti i način odlučivanja pojedinih tijela, vrste i trajanje pojedinih programa, uvjeti i način davanja usluga, radno vrijeme Dječjeg vrtića „Crvenkapica“ Farkaševac, javnost rada te druga pitanja važna za obavljanje djelatnosti i poslovanje

Program rada

Dječji vrtić baziramo poput jedne velike obitelji u kojoj su svi prihvaćeni i uvažavani. Zajednica u kojoj vlada ozračje podrške i suradnje. Posvetit ćemo se organizaciji poticajnog prostora koji razvija dječju sigurnost, pozitivnu sliku o sebi i drugima, samostalnost, inicijativu djeteta, motoriku, spoznaju o različitim oblicima izražavanja stvaranja.

Zašto upisati dijete u vrtić?

Razloga, zbog kojih je važno da vaše dijete ide u vrtić, je mnogo. Prvi i najvažniji razlog upisa djeteta u vrtić je socijalizacija. Djeca upoznaju odgojiteljice i nove prijatelje, nalaze se u novom prostoru, uspostavljaju nove navike i odnose. Važan razlog koji utječe na spremnost roditelja da djecu upišu u vrtić je stručno osoblje. Naše osoblje brine o:

0 +
SRETNE DJECE
0 +
dana tjedno
0 +
GRUPE
0 +
DJELATNIKA

Upišite svoje dijete u Dječji vrtić Crvenkapica

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time slažete, ali ako želite možete se odjaviti. Prihvaćam Saznaj više